Resemål

Ditt interRail-kort gäller i hela 30 Europeiska länder:

Belgien

Bosnien-Herzegowina

Bulgarien

Danmark

Finland

Frankrike

Grekland

Holland

Irland

Italien

Kroatien

Luxemburg

Makedonien

Montenegro

Norge

PolenPortugal

Rumänien

Schweiz

Serbien

Slovakien

Slovenien

Spanien

Storbritannien

Sverige

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ungern

Österrike

Dessa resemål passar naturligtvis bäst att besöka då man har gott om tid och verkligen kan se allting som ställena har att erbjuda. Därför rekommenderas det att man är ute åtminstone en vecka. Om man å andra sidan inte har tid, lust, eller möjligtvis ekonomin så finns det naturligtvis möjlighet att endast ge sig ut på en weekend i Europa. Dock är detta inte att föredra, då man endast hinner se ett par städer, om ens det. Om man väljer att ge sig ut på en weekend i Europa borde man kanske rikta in sig på att endast besöka en, eller två resemål. Då är det naturligtvis inte fördelaktigt att resa med interrailkort.

4 Responsesso far.

 1. mariam skriver:

  Hej

  Jag undrar angående tågen o länderna man fritt väljer? Hur ska man veta vilka tåg som går just till det landet man åker till. Man kan ju t.ex komma bort eller gå vilse. Kan man inte välja ett helt resepaket bara, en bästämd resepaket o inte bara åka hur man vill?

 2. Amanda skriver:

  Jag och min sambo vill tågluffa från danmark – grekland. Räcker det med 15 dagars interrailkort? Och vad skulle vara den snabbaste vägen?

 3. Maria skriver:

  Nej det blir för kort tid. Tänk på att det är ganska långa avstånd du pratar om. 🙂

 4. 16 åring skriver:

  är det någon som vet hur lång tid det tar att tågluffa sverige > norge > storbrittanien > spanien > grekland eller holland eller italien > sverige ? tror ni att det räcker med 10 dagar ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *